Ανταλλακτικά φίλτρων

Ανταλλακτικά φίλτρων νερού - Το υλικό Aragon είναι ένα μοναδικό πολυμερές υλικό φιλτραρίσματος πολλαπλής δράσης (διεθνή πατέντα της εταιρίας Geyser) που δεν υπάρχει ανάλογο στον κόσμο. Καθαρίζει το νερό με τρεις τρόπους ταυτόχρονα: μηχανικά, με προσρόφηση και με ανταλλαγή ιόντων που διαθέτει. Το μοναδικό αυτό υλικό κατακρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια στο νερό (σκουριά, άμμος, φύκια κτλ), αφαιρεί οργανικές προσμίξεις (φυτοφάρμακα, καρκινογόνες ουσίες κ.α.), βακτήρια - ιούς, βαρέα και ραδιενεργά στοιχεία (μόλυβδο, κάδμιο, χαλκό, στρόντιο-90, καίσιο-137) και κατάλοιπα πετρελαίου. Η Nanofilter έχει μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών με διαφορετικά χαρακτηριστικά, απόδοση και πόρους. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε υποβάθμιση του συστήματος καθαρισμού, συνίσταται να ακολουθείτε τις οδηγίες που δίνει ο κατασκευαστής σχετικά με τη συχνότητα αντικατάστασης. Τα φίλτρα νερού Nanofilter έχουν σχεδιαστεί για συνεχή λειτουργία. Εάν το σύστημα παραμείνει αδρανές για μεγάλο χρονικό διάστημα, το φυσίγγιο ενδέχεται να καταστεί άχρηστο πολύ νωρίτερα από τον εγγυημένο χρόνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η στασιμότητα δημιουργεί παθογόνα μικρόβια που μπορούν να αρχίσουν να συσσωρεύονται μέσα στο φίλτρο και το υλικό του. Έτσι το φίλτρο χάνει τις ιδιότητές του. Σε μία τέτοια περίπτωση καλό είναι να αντικατασταθεί με νέο. Τα ανταλλακτικά κατά μέσο όρο έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Items 1 to 10 of 24 total

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Νέο-59% prosfora 2 antallaktika nano plus

  Tα 2 ανταλλακτικά Nanofilter για το νέο NanoPlus ® 

  Τα γνήσια ανταλλακτικκα φίλτρα NanoPlus με υλικό Aragon, Ρωσικής κατασκευής με ασήμι στη δομή του.

  (συμβατό και με τα παλαιότερα μοντέλα Euro & Vita).

 2. -54% 401 Universal Extra 401 Universal Extra
  Ανταλλακτικό κανάτας 401 Universal Extra με υλικό φιλτραρίσματος Catalon και Ενεργό Άνθρακα μέχρι 300 λίτρα νερού
 3. CBC MIX BLOCK 10" SL είναι ανταλλακτικό φίλτρο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα καρύδας (0.6μm) με ασήμι στη δομή του και προσθήκη υλικού φιλτραρίσματος CATALON

 4. Φίλτρο Post Inline με φαρμακευτικό άνθρακα για ψυγείο, ψύκτες και συστήματα αντίστροφης όσμωσης

 5. -47% BB20 Aragon 3 32

  Το ανταλλακτικό φίλτρο BB20 Aragon 32 κεντρικής παροχής (με ασήμι στη δομή του) κατάλληλο για πολύ σκληρό νερό με υψηλή ταχύτητα φιλτραρίσματος.

 6. -52% Ανταλλακτικό Aragon 3 32

  Το ανταλλακτικό φίλτρο BB10 Aragon 32 κεντρικής παροχής (με ασήμι στη δομή του) κατάλληλο για πολύ σκληρό νερό με υψηλή ταχύτητα φιλτραρίσματος.

 7. Νέο-58% Νεο ανταλλακτικό plus Νεο ανταλλακτικό plus

  Το γνήσιο ανταλλακτικό φίλτρο για το νέο βελτιωμένο NanoPlus και Euro χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon το οποίο μετατρέπει τον ασβεστίτη σε αραγωνίτη, Ρωσικής κατασκευής με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών (συμβατό και με τα παλαιότερα μοντέλα Euro & Vita).

 8. Νέο-58% προσφορά 3 ανταλλακτικά PLUS προσφορά 3 ανταλλακτικά PLUS

  Tα 3 ανταλλακτικά Nanofilter για το νέο NanoPlus ® χωρίς έξοδα αποστολής και ΔΩΡΟ πιπέτα για τεστ ανίχνευσης χλωρίου

  Τα γνήσια ανταλλακτικκα φίλτρα NanoPlus με υλικό Aragon, Ρωσικής κατασκευής με ασήμι στη δομή του.

  (συμβατό και με τα παλαιότερα μοντέλα Euro & Vita).

 9. -46% Aragon BIO Aragon BIO
  Το ανταλλακτικό φίλτρο Aragon ΒΙΟ που ταιριάζει στο φίλτρο νερού άνω πάγκου Nano X Plus. Το συγκεκριμένο φίλτρο περιέχει ασήμι στη δομή του, δεν καίγεται από το ζεστό νερό, προφέρει άριστο φιλτράρισμα, μαλακώνει το νερό και είναι ιδανικό για τη προστασία από βακτήρια και ιούς. Είναι για 7.000 λίτρα νερού.
 10. -17% ανταλλακτικά nanofolding 900 ανταλλακτικά nanofolding 900

  Πακέτο τριών ανταλλακτικών για το νέο πτυσσόμενο φίλτρο Nano Folding 900, το μοναδίκο σύστημα επεξεργασίας νερού το οποίο μπορεί να μεταφερθει παντού, εύκολα και γρήγορα. Έχει υψηλής απόδοσης ίνες ενεργού άνθρακα και ρητίνη ανταλλαγής ιόντων ώστε να παρέχει εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαρού φιλτραρισμένου νερού. το Ο ρυθμός απορρόφησης είναι 5 φορές υψηλότερος από τα παραδοσιακά φίλτρα άνθρακα και το κάθε ένα διαρκεί έως και 60 ημέρες.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Items 1 to 10 of 24 total

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3