Ανταλλακτικά φίλτρων

Ανταλλακτικά φίλτρων νερού - Η Geyser έχει αναπτύξει το Aragon - ένα μοναδικό πολυμερές υλικό φιλτραρίσματος πολλαπλής δράσης (διεθνή πατέντα της εταιρίας Geyser) που δεν υπάρχει ανάλογο στον κόσμο. Καθαρίζει το νερό με τρεις τρόπους ταυτόχρονα: μηχανικά, με προσρόφηση και με ανταλλαγή ιόντων που διαθέτει. Το μοναδικό αυτό υλικό κατακρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια στο νερό (σκουριά, άμμος, φύκια κτλ), αφαιρεί οργανικές προσμίξεις (φυτοφάρμακα, καρκινογόνες ουσίες κ.α.), βακτήρια - ιούς, βαρέα και ραδιενεργά στοιχεία (μόλυβδο, κάδμιο, χαλκό, στρόντιο-90, καίσιο-137) και κατάλοιπα πετρελαίου.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Items 1 to 10 of 12 total

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 1. Νέο-63% Νεο ανταλλακτικό plus Νεο ανταλλακτικό plus

  Το γνήσιο ανταλλακτικό φίλτρο για το νέο βελτιωμένο geyser plus χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon το οποίο μετατρέπει τον ασβεστίτη σε αραγωνίτη, Ρωσικής κατασκευής με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών (συμβατό και με τα παλαιότερα μοντέλα geyser euro & geyser vita).

 2. -46% Aragon BIO Aragon BIO
  Το ανταλλακτικό φίλτρο Aragon ΒΙΟ που ταιριάζει στο φίλτρο νερού άνω πάγκου Nano X Plus. Το συγκεκριμένο φίλτρο περιέχει ασήμι στη δομή του, δεν καίγεται από το ζεστό νερό, προφέρει άριστο φιλτράρισμα, μαλακώνει το νερό και είναι ιδανικό για τη προστασία από βακτήρια και ιούς. Είναι για 7.000 λίτρα νερού.
 3. -27% Πολυφοσφωρικοί Κρύσταλλοι - Άλας

  Πολυφοσφωρικοί Κρύσταλλοι - Άλας. Ανταλλακτικό για το φίλτρο πλυντηρίου, θεροσίφωνα και λέβητα.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ

 4. Νέο-17% ανταλλακτικά nanofolding 900 ανταλλακτικά nanofolding 900

  Πακέτο τριών ανταλλακτικών για το νέο πτυσσόμενο φίλτρο Nano Folding 900, το μοναδίκο σύστημα επεξεργασίας νερού το οποίο μπορεί να μεταφερθει παντού, εύκολα και γρήγορα. Έχει υψηλής απόδοσης ίνες ενεργού άνθρακα και ρητίνη ανταλλαγής ιόντων ώστε να παρέχει εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαρού φιλτραρισμένου νερού. το Ο ρυθμός απορρόφησης είναι 5 φορές υψηλότερος από τα παραδοσιακά φίλτρα άνθρακα και το κάθε ένα διαρκεί έως και 60 ημέρες.

 5. Νέο-67% προσφορά 3 ανταλλακτικά PLUS προσφορά 3 ανταλλακτικά PLUS

  Μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ τα 3 ανταλλακτικά Nanofilter για το νέο Geyser Plus ® και ΔΩΡΟ πιπέτα για τεστ ανίχνευσης χλωρίου

  Τα γνήσια ανταλλακτικκα φίλτρα Geyser Plus με υλικό Aragon, Ρωσικής κατασκευής με ασήμι στη δομή του.

  (συμβατό και με τα παλαιότερα μοντέλα geyser euro & geyser vita).

 6. -54% antallaktiko kanatas geyser antallaktiko kanatas geyser

  Το ανταλλακτικό φίλτρο της κανάτας Geyser έχει απόδοση 350 λίτρα και διαθέτει τριπλό σύστημα φιλτραρίσματος.

 7. -41% Ανταλλακτικό φίλτρου νερού Geyser euro 1 aragon

  Τo ανταλλακτικό φίλτρο νερού πάγκου Geyser euro 1 χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, προσφέρει άριστο φιλτράρισμα και μαλακώνει το νερό
  Αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους επικίνδυνους χημικούς ρύπους και όλους τους επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως π.χ. βενζίνη, χλωροφόρμιο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, υπολειμματικό χλώριο, κακή γεύση, μυρωδιά, θολότητα, βακτηρίδια κ.λ.π.
  Το μοναδικό φίλτρο νερού παγκοσμίως που έχει την δυνατότητα να μαλακώσει το πόσιμο νερό απο τα άλατα μειώνοντας τον κίνδυνο ουρολιθίασης. Αυτό οφείλετε στην μοναδική τεχνολογία που διαθέτει το φίλτρο Aragon.
  Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού Geyser euro 1 έχει την δυνατότητα αναγέννησης και προσθήκης φίλτρου ενεργού άνθρακα.

 8. -29% Ανταλλακτικό φίλτρου νερού Geyser euro 2 aragon
  Τo ανταλλακτικό φίλτρο νερού πάγκου Geyser euro 1 χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, προσφέρει άριστο φιλτράρισμα και μαλακώνει το νερό.
 9. -38% ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ARAGON 10″ ιντσών
  Aragon Slim Line Standard 10"
 10. -48% ανταλλακτικό φίλτρο bb10 aragon 3

  Το ανταλλακτικό φίλτρο για το Geyser BB10 κεντρικής παροχής aragon 3 (με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών) και εσωτερικά από συμπαγή ενεργό άνθρακα, επιτυγχάνοντας διπλό φιλτράρισμα μεγάλων ποσοτήτων νερού. Το φίλτρο απαλλάσσει το νερό από διάφορους μολυσματικούς παράγοντες οπώς π.χ. Άμμο, χώμα, σκουριά, οργανικά, χλώριο, άλατα, ραδόνιο, στρόντιο-90, καίσιο 137, σίδηρο,βαρέα μέταλλα, προϊόντα πετρελαίου, ξένες οσμές και άλλες μηχανικές προσμίξεις. 

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Items 1 to 10 of 12 total

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2