Άνω Πάγκου

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

4 Item(s)

 1. -46% Aragon BIO Aragon BIO
  Το ανταλλακτικό φίλτρο Aragon ΒΙΟ που ταιριάζει στο φίλτρο νερού άνω πάγκου Nano X Plus. Το συγκεκριμένο φίλτρο περιέχει ασήμι στη δομή του, δεν καίγεται από το ζεστό νερό, προφέρει άριστο φιλτράρισμα, μαλακώνει το νερό και είναι ιδανικό για τη προστασία από βακτήρια και ιούς. Είναι για 7.000 λίτρα νερού.
 2. -50% A1 A1

  Τo ανταλλακτικό φίλτρο νερού πάγκου Α1 χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό Aragon με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, προσφέρει άριστο φιλτράρισμα και μαλακώνει το νερό
  Αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους επικίνδυνους χημικούς ρύπους και όλους τους επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως π.χ. βενζίνη, χλωροφόρμιο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, υπολειμματικό χλώριο, κακή γεύση, μυρωδιά, θολότητα, βακτηρίδια κ.λ.π.
  Το μοναδικό φίλτρο νερού παγκοσμίως που έχει την δυνατότητα να μαλακώσει το πόσιμο νερό απο τα άλατα μειώνοντας τον κίνδυνο ουρολιθίασης. Αυτό οφείλετε στην μοναδική τεχνολογία που διαθέτει το φίλτρο Aragon.
  Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού A1 έχει την δυνατότητα αναγέννησης και προσθήκης φίλτρου ενεργού άνθρακα.

 3. -38% Ανταλλακτικό φίλτρου νερού A2 Aragon Ανταλλακτικό φίλτρου νερού A2 Aragon
  Τo ανταλλακτικό φίλτρο νερού πάγκου A2 για σκληρό νερό χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, προσφέρει άριστο φιλτράρισμα και μαλακώνει το νερό.
 4. -35% A BIO

  Το ανταλλακτικό φίλτρο Aragon BIO χρησιμοποιείται στο φίλτρο άνω πάγκου, είναι για νερό με πολλά βακτήρια και ιούς. Έχει δυνατότητα αναγέννησης και προσθήκης φίλτρου ενεργού άνθρακα για τη βελτίωση των οσμών και της γεύσης.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

4 Item(s)