Φίλτρα Νερού

Βρείτε γνήσια φίλτρα νερού Geyser.Δες τη μεγαλύτερη online συλλογή από Φίλτρα Νερού Geyser, σύγκρινε τιμές & αγόρασε το προϊόν που σε ενδιαφέρει από την κατηγορία Φίλτρα Νερού.Φίλτρα νερού στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Items 1 to 10 of 46 total

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. CBC MIX BLOCK 10" SL είναι ανταλλακτικό φίλτρο κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα καρύδας (0.6μm) με ασήμι στη δομή του και προσθήκη υλικού φιλτραρίσματος CATALON

 2. Νέο-51% filtro nerou geyser nao plus filtro nerou geyser nao plus

  Διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα το Νέο Βελτιωμένο NanoPlus ® φέρει την νέα κεφαλή Star-100 μειωτήρα πίεσης νερού (Ελληνικής Κατασκευής- Προστατεύεται από Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Αριθμός 1009479), για να έχει το φιλτραρισμένο νερό μειωμένη παχιά ροή και συμβάλει στην εξοικονόμηση του νερού, αντιπροσωπείας με Ελληνικές οδηγίες και σφραγίδα από το Ρωσικό εργοστάσιο, δεν καταλαμβάνει χώρο στην κουζίνα σας διότι βιδώνει πάνω στη βρύση, προέρχεται από την νέα γενιά φίλτρων νανοτεχνολογίας Aragon και διεθνής πατέντα της εταιρίας Geyser.

  Μαζί με το Nano Plus φίλτρο παίρνετε 2 ΔΩΡΑ :

  + έναν μεταλλικό αντάπτορα για την βρύση 22mm x 24mm για προσαρμογή σε βρύση με εσωτερικό σπείρωμα
  + ένα τεστ ανίχνευσης χλωρίου για να διαπιστώσετε μόνοι σας την απόδοσή του

  ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤE ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

  ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΙΩΤΗΡΑ ΕΦ 'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

 3. -55% 1G SL 10" 1G SL 10"

  To 1G SLIM LINE 10" είναι φίλτρο νερού για ζεστό και κρύο νερό μεγάλης αντοχής.  Συνδέεται στη κεντρική παροχή ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

  Σαν στοιχείο φιλτραρίσματος χρησιμοποιεί οποιοδήποτε φίλτρο 10" Line Standard 10"

  **Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται φυσίγγιο"**

 4. -52% Ανταλλακτικό Aragon 3 32

  Το ανταλλακτικό φίλτρο BB10 Aragon 32 κεντρικής παροχής (με ασήμι στη δομή του) κατάλληλο για πολύ σκληρό νερό με υψηλή ταχύτητα φιλτραρίσματος.

 5. -47% BB20 Aragon 3 32

  Το ανταλλακτικό φίλτρο BB20 Aragon 32 κεντρικής παροχής (με ασήμι στη δομή του) κατάλληλο για πολύ σκληρό νερό με υψηλή ταχύτητα φιλτραρίσματος.

 6. Φίλτρο Post Inline με φαρμακευτικό άνθρακα για ψυγείο, ψύκτες και συστήματα αντίστροφης όσμωσης

 7. Νέο-63% Νεο ανταλλακτικό plus Νεο ανταλλακτικό plus

  Το γνήσιο ανταλλακτικό φίλτρο για το νέο βελτιωμένο NanoPlus και Euro χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon το οποίο μετατρέπει τον ασβεστίτη σε αραγωνίτη, Ρωσικής κατασκευής με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών (συμβατό και με τα παλαιότερα μοντέλα Euro & Vita).

 8. Νέο-61% Nano X Plus Φίλτρο Άνω Πάγκου Nano X Plus Φίλτρο Άνω Πάγκου

  Φίλτρο νερού άνω πάγκου Nano X Plus με το μοναδικό υλικό φιλτραρίσματος Aragon BIO που αφαιρεί ευρύ φάσμα επιβλαβών ακαθαρσιών. Μέγιστη προστασία από βακτήρια και ιούς. Περίβλημα: 304L ανοξείδωτο ατσάλι ποιότητας τροφήμων.

 9. Νέο-41% το καλύτερο φίλτρο μπάνιου ντους το καλύτερο φίλτρο μπάνιου ντους

  Ιδανικό για βρέφη και μωρά, ευαίσθητη επιδερμίδα, τριχόπτωση και πιτυρίδα

  Το γνήσιο φίλτρο μπάνιου της Nanofilter που βλέπετε στην TV

  Πιστοποιήση CE-FDA-SGS
  Ο μοναδικός συνδυασμός του PP βαμβακιού, των ινών άνθρακα και του υλικού νανο αποξειδώσεως δημιουργεί ηλεκτροχημική αντίδραση. Κατά τη διάρκεια αυτής της αντίδρασης, το ελεύθερο χλώριο μετατρέπεται σε καλοήθες, υδατοδιαλυτό χλωρίδιο, το οποίο στη συνέχεια μεταφέρεται ακίνδυνα μέσω της παροχής νερού. Ομοίως, ορισμένα επιβλαβή βαρέα μέταλλα, όπως ο χαλκός, ο μόλυβδος, ο υδράργυρος και άλλα, αντιδρούν στην πλάκα στην επιφάνεια του μέσου, απομακρύνοντας το έτσι αποτελεσματικά από την παροχή νερού.

  Δώρο μαζί με το προϊόν ο ανιχνευτής χλωρίου!

 10. Νέο-67% προσφορά 3 ανταλλακτικά PLUS προσφορά 3 ανταλλακτικά PLUS

  Μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ τα 3 ανταλλακτικά Nanofilter για το νέο Geyser Plus ® και ΔΩΡΟ πιπέτα για τεστ ανίχνευσης χλωρίου

  Τα γνήσια ανταλλακτικκα φίλτρα Geyser Plus με υλικό Aragon, Ρωσικής κατασκευής με ασήμι στη δομή του.

  (συμβατό και με τα παλαιότερα μοντέλα geyser euro & geyser vita).

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

Items 1 to 10 of 46 total

Σελίδα:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5