Καλάθι 0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Geyser φίλτρα κεντρικής παροχής

Τα Geyser φίλτρα κεντρικής παροχής τοποθετούνται στα υδρόμετρα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας και καθαρίζουν τα χώματα, τις λάσπες και τη σκουριά σε όλο το σπίτι. Συνήθως χρειάζονται έμπειρα χέρια για την εγκατάσταση αυτών των συσκευών. Οι περισσότερες συσκευές είναι διάφανες ώστε να βλέπετε πότε χρειάζεται αλλαγή το ανταλλακτικό.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

4 Item(s)

 1. Νέο-23% Φίλτρο νερού γραμμής Geyser BB20 με Aragon 3 Φίλτρο νερού γραμμής Geyser BB20 με Aragon 3

  Το φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Geyser BB20 με Aragon 3 είναι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο κατάλληλο για τρόφιμα. Το φίλτρο νερού κεντρικής παροχής προορίζεται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας σας.

 2. -38% Ανταλλακτικό φίλτρου Geyser BB20 Aragon 3

  Το ανταλλακτικό φίλτρο για το Geyser BB20 κεντρικής παροχής aragon 3 (με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών) και εσωτερικά από συμπαγή ενεργό άνθρακα, επιτυγχάνοντας διπλό φιλτράρισμα μεγάλων ποσοτήτων νερού. Το φίλτρο απαλλάσσει το νερό από διάφορους μολυσματικούς παράγοντες οπώς π.χ. Άμμο, χώμα, σκουριά, οργανικά, χλώριο, άλατα, ραδόνιο, στρόντιο-90, καίσιο 137, σίδηρο,βαρέα μέταλλα, προϊόντα πετρελαίου, ξένες οσμές και άλλες μηχανικές προσμίξεις. 

 3. Νέο-27% filtro grammis geyser BB10

  Το φίλτρο νερού κεντρικής παροχής Geyser BB10 με Aragon 3 είναι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο κατάλληλο για τρόφιμα. Το φίλτρο νερού κεντρικής παροχής προορίζεται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας σας για όλες τις οικιακές ανάγκες. Ιδανικό και για καφετέριες

 4. -48% ανταλλακτικό φίλτρο bb10 aragon 3

  Το ανταλλακτικό φίλτρο για το Geyser BB10 κεντρικής παροχής aragon 3 (με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών) και εσωτερικά από συμπαγή ενεργό άνθρακα, επιτυγχάνοντας διπλό φιλτράρισμα μεγάλων ποσοτήτων νερού. Το φίλτρο απαλλάσσει το νερό από διάφορους μολυσματικούς παράγοντες οπώς π.χ. Άμμο, χώμα, σκουριά, οργανικά, χλώριο, άλατα, ραδόνιο, στρόντιο-90, καίσιο 137, σίδηρο,βαρέα μέταλλα, προϊόντα πετρελαίου, ξένες οσμές και άλλες μηχανικές προσμίξεις. 

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

4 Item(s)