Καλάθι 0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Geyser φίλτρα νερού άνω πάγκου

Τα Geyser φίλτρα νερού άνω πάγκου τοποθετούνται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέονται εύκολα στην βρύση της κουζίνας, διαθέτουν διακόπτη με τον οποίο επιλέγετε αφιλτράριστο νερό για το πλύσιμο των πιάτων ή φιλτραρισμένο νερό για πόση.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

6 Item(s)

 1. Νέο-34% Φίλτρου νερού άνω πάγκου Geyser Euro 1 Φίλτρου νερού άνω πάγκου Geyser Euro 1

  Τo φίλτρο νερού πάγκου Geyser euro 1 είναι η ιδανική λύση για το πόσιμο νερό στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

 2. -41% Ανταλλακτικό φίλτρου νερού Geyser euro 1 aragon

  Τo ανταλλακτικό φίλτρο νερού πάγκου Geyser euro 1 χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, προσφέρει άριστο φιλτράρισμα και μαλακώνει το νερό
  Αφαιρεί αποτελεσματικά όλους τους επικίνδυνους χημικούς ρύπους και όλους τους επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς όπως π.χ. βενζίνη, χλωροφόρμιο, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, υπολειμματικό χλώριο, κακή γεύση, μυρωδιά, θολότητα, βακτηρίδια κ.λ.π.
  Το μοναδικό φίλτρο νερού παγκοσμίως που έχει την δυνατότητα να μαλακώσει το πόσιμο νερό απο τα άλατα μειώνοντας τον κίνδυνο ουρολιθίασης. Αυτό οφείλετε στην μοναδική τεχνολογία που διαθέτει το φίλτρο Aragon.
  Το ανταλλακτικό φίλτρο νερού Geyser euro 1 έχει την δυνατότητα αναγέννησης και προσθήκης φίλτρου ενεργού άνθρακα.

 3. -30% Φίλτρο νερού άνω πάγκου Geyser Euro 2 aragon Φίλτρο νερού άνω πάγκου Geyser Euro 2 aragon
  Τo φίλτρο νερού πάγκου Geyser euro 1 είναι η ιδανική λύση για το πόσιμο νερό στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
 4. -29% Ανταλλακτικό φίλτρου νερού Geyser euro 2 aragon
  Τo ανταλλακτικό φίλτρο νερού πάγκου Geyser euro 1 χρησιμοποιεί στοιχείο φιλτραρίσματος το επαναστατικό υλικό aragon με ασήμι στη δομή του που αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, προσφέρει άριστο φιλτράρισμα και μαλακώνει το νερό.
 5. Νέο-61% Nano X Plus Φίλτρο Άνω Πάγκου Nano X Plus Φίλτρο Άνω Πάγκου

  Φίλτρο νερού άνω πάγκου Nano X Plus με το μοναδικό υλικό φιλτραρίσματος Aragon BIO που αφαιρεί ευρύ φάσμα επιβλαβών ακαθαρσιών. Μέγιστη προστασία από βακτήρια και ιούς. Περίβλημα: 304L ανοξείδωτο ατσάλι ποιότητας τροφήμων.

 6. -46% Aragon BIO Aragon BIO
  Το ανταλλακτικό φίλτρο Aragon ΒΙΟ που ταιριάζει στο φίλτρο νερού άνω πάγκου Nano X Plus. Το συγκεκριμένο φίλτρο περιέχει ασήμι στη δομή του, δεν καίγεται από το ζεστό νερό, προφέρει άριστο φιλτράρισμα, μαλακώνει το νερό και είναι ιδανικό για τη προστασία από βακτήρια και ιούς. Είναι για 7.000 λίτρα νερού.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

6 Item(s)