Καλάθι 0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Geyser φίλτρα αντίστροφης όσμωσης

Δείτε στη συλλογή μας γνήσια Φίλτρα νερού αντίστροφης όσμωσης geyser στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

2 Item(s)

 1. -40% Geyser Nanotech water filter Geyser Nanotech water filter

  Το φίλτρο νερού Geyser Nanotech (Νανοτεχνολογίας) είναι ένα φίλτρο μεμβράνης νέας γεννιάς, το οποίο είναι παρόμοιο σε σχεδιασμό με συστήματα αντίστροφης όσμωσης.
  Το κύριο χαρακτηριστικό διαφοροποίησης του είναι η μεμβράνη. Το μέγεθος των πόρων του (0,001 μm) είναι μεταξύ των πόρων της αντίστροφης όσμωσης και των μεμβρανών υπερδιήθησης. Αυτό επιτρέπει την απόκτηση νερού υψηλής καθαρότητας, αλλά αποφεύγεται η πλήρης αφαλάτωσή του, καθώς αυτό συμβαίνει όταν το νερό διηθείται με μεμβράνες αντίστροφης όσμωσης.

  BAF Catridge
  Το φίλτρο Geyser-Nanotech χρησιμοποιεί το φυσίγγιο BAF, ένα νέο προϊόν από την εταιρεία Geyser, με ένα πολλαπλών συστατικών πλήρωσης με προσροφητικά υλικά και υλικά ανταλλαγής ιόντων. Αυτό θα επιτρέψει την απομάκρυνση όχι μόνο του χλωρίου και των οργανικών προσμίξεων, αλλά και της μειώσεως του περιεχομένου του σιδήρου και των βαρέων μετάλλων, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την ωφέλιμη ζωή της μεμβράνης.
  Σύνθεση: Δομικά τροποποιημένο (μακράς ίνας) ανταλλαγής ιόντων Catalon. Ένα μείγμα κοκκώδους αργύρου ενεργοποιημένου άνθρακα, προσροφητικού ινώδους άνθρακα (MMB) και ίνας ανταλλαγής ιόντων Catalon με ενσωματωμένα ιόντα αργύρου και μικροσωματιδίων άνθρακα.
  Η διάρκεια ζωής του BΑF Cartridge είναι έως 10.000 λίτρα.

 2. -40% Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης Geyser Prestige 2 Standard Φίλτρο αντίστροφης όσμωσης Geyser Prestige 2 Standard

  Το φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης Prestige 2 είναι 5 φορές μικρότερο από τα συμβατικά συστήματα αντίστροφης όσμωσης, ενώ η ποιότητα του καθαρισμένου νερού είναι σταθερά υψηλή και άριστη.
  Το φίλτρο χρησιμοποιεί τεχνολογία παρακολούθησης και προστασίας διαρροών, μέσω του ειδικού σχεδιασμού του, που διαθέτει αυτόματη αποσυμπίεση μετά το κλείσιμο. Έτσι, αυξάνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής της μεμβράνης και του περιβλήματος.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

2 Item(s)