Κάτω Πάγκου

Τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου εξοικονομούν χώρο στον πάγκο της κουζίνας αφού μπαίνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν απευθείας στη βρύση σας, που σημαίνει ότι κάθε φορά που ανοίγετε τη βρύση σας στο κρύο το νερό θα παίρνετε φιλτραρισμένο ή με ένα ξεχωριστό βρυσάκι που θα ανοίγετε μόνο όταν θα θέλετε να πιείτε νερό ή να πλύνετε τα φρούτα και λαχανικά σας ή ακόμη και για μαγείρεμα.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

6 Item(s)

 1. -55% 1G SL 10" 1G SL 10"

  To 1G SLIM LINE 10" είναι φίλτρο νερού για ζεστό και κρύο νερό μεγάλης αντοχής.  Συνδέεται στη κεντρική παροχή ή κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

  Σαν στοιχείο φιλτραρίσματος χρησιμοποιεί οποιοδήποτε φίλτρο 10" Line Standard 10"

  **Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται φυσίγγιο"**

 2. Νέο-35% ECO ECO

  Το φίλτρο νερού Geyser-Eco με Aragon 3 είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304L. Συνδέεται κάτω από τον πάγκο κουζίνας, με αυτόνομο βρυσάκι.

 3. -37% Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Geyser 1P SLIM LINE 10" Φίλτρο νερού κάτω πάγκου Geyser 1P SLIM LINE 10"

  To Geyser 1P SLIM LINE 10" είναι φίλτρο νερού κάτω πάγκου για μαλακό ή σκληρό νερό.  Συνδέεται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας στη γραμμή του κρύου νερού.

  Σαν στοιχείο φιλτραρίσματος χρησιμοποιεί 10" Aragon Slim Line Standard 10" (με ασήμι στη δομή του) ή CBC (ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα καρύδας άριστης ποιότητας με ασήμι στη δομή του), ανάλογα με τις ανάγκες και τη χρήση.

  **Στην τιμή περιλαμβάνεται το περίβλημα SL10" με το φίλτρο του Aragon 10"**

 4. To Geyser 1P SLIM LINE 10" είναι φίλτρο νερού κάτω πάγκου με διάφανο περίβλημα.  Συνδέεται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας στη γραμμή του κρύου νερού.

  Σαν στοιχείο φιλτραρίσματος μπορεί χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε φίλτρο 10" Slim Line. Ενδείκνυται για τοποθέτηση φίλτρων που χρειάζεται η παρακολούθηση της όψης τους προκειμένου να γίνει και η αντικατάστασή τους.

 5. -35% filtro nerou geyser classic kato pagkou filtro nerou geyser classic kato pagkou

  To Geyser Classic 10"  είναι φίλτρο νερού κάτω πάγκου για μαλακό ή σκληρό νερό.  Συνδέεται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας στη γραμμή του κρύου νερού και διαθέτει δικό του ξεχωριστό βρυσάκι.

  Σαν στοιχείο φιλτραρίσματος χρησιμοποιεί 10" Aragon Slim Line Standard 10" (με ασήμι στη δομή του) ή CBC (ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα καρύδας άριστης ποιότητας με ασήμι στη δομή του), ανάλογα με τις ανάγκες και τη χρήση.

 6. Νέο-38% filtro kato pagkou geyser max filtro kato pagkou geyser max

  Το φίλτρο Geyser Max μαλακώνει το νερό λόγω του σχεδιασμού των ιδιοτήτων της ειδικής ιοντοανταλλακτικής ρητίνης AquaSoft και της Aragon Max. Προσφέρει ζωτικής σημασίας καθαρότητα, εξαλείφοντας και απομακρύνοντας την επιπλέον ποσότητα του ανθρακικού ασβεστίου και αποθηκεύει τη χρήσιμη ορυκτή σύνθεση νερού. Η αναγέννηση δεν απαιτείται καθ'όλη τη διάρκεια του έτους με αποτέλεσμα να γίνεται εξοικονόμιση χρόνου και χρήματος. Είναι βολικό και εύκολο στην εγκατάσταση. Ο χώρος που καταλαμβάνει στον κάτω πάγκο δεν παίρνει περισσότερο από το 10% του χώρου κάτω από έναν κανονικό νεροχύτη κουζίνας. Με μία απλή λαβή έχετε καθαρό και υγιεινό νερό για 12 μήνες.

per page
Φθίνουσα Ταξινόμηση

6 Item(s)