Καλάθι 0

Shopping cart

0 items - 0,00 €

Περισσοτερες Οψεις

Φίλτρο Geyser Max κάτω πάγκου

220.00ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Κανονική Τιμή: 350,00 €

Special Price 220,00 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Σύντομη Περιγραφή

Το φίλτρο Geyser Max μαλακώνει το νερό λόγω του σχεδιασμού των ιδιοτήτων της ειδικής ιοντοανταλλακτικής ρητίνης AquaSoft και της Aragon Max. Προσφέρει ζωτικής σημασίας καθαρότητα, εξαλείφοντας και απομακρύνοντας την επιπλέον ποσότητα του ανθρακικού ασβεστίου και αποθηκεύει τη χρήσιμη ορυκτή σύνθεση νερού. Η αναγέννηση δεν απαιτείται καθ'όλη τη διάρκεια του έτους με αποτέλεσμα να γίνεται εξοικονόμιση χρόνου και χρήματος. Είναι βολικό και εύκολο στην εγκατάσταση. Ο χώρος που καταλαμβάνει στον κάτω πάγκο δεν παίρνει περισσότερο από το 10% του χώρου κάτω από έναν κανονικό νεροχύτη κουζίνας. Με μία απλή λαβή έχετε καθαρό και υγιεινό νερό για 12 μήνες.

Description

Λεπτομέρειες

Η τεχνολογία Geyser Max είναι η πρώτη που επιτυγχάνει συνεχή αποσκλύρηνση νερού λόγω του σχεδιασμού των ιδιοτήτων της ειδικής ιοντοανταλλακτικής ρητίνης AquaSoft και της Aragon Max. Η αποδοτικότητα επιτυγχάνεται μόνο από αυτό το συνδιασμό πακέτου και από τη συγκεκριμένη σειρά φυσιγγίων.

Στάδια τεχνολογίας φίλτρων
AQUASOFT
To AQUASOFT είναι ένα σύνθετο φυσίγγιο το οποίο στον εσωτερίκο του σχεδιασμό υπάρχουν οι ιδιότητες της ειδικής ιοντοανταλλακτικής ρητίνης. Η αποτελεσματικότητα του στον καθαρισμό της σκληρότητας των αλάτων επιτυγχάνεται ομοιόμορφα σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του φίλτρου.

ARAGON MAX
Το ARAGON MAX είναι ένα μοναδικό φυσίγγιο σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό του σκληρού νερού. Το φίλτρο είναι αποτελσματικό συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

CBC Ag
CBC Ag (carbon block) είναι υψηλής ποιότητας ενεργός φαρμακευτικός άνθρακας, κατασκευασμένος με τεχνολογία εξάλειψης και απομάκρυνσης υπερβολικού ανθρακικού ασβεστίου, απομακρύνει τις βλαβερές οργανικές ακαθαρσίες και βελτιώνει τα χαρακτηριστικά της ορυκτής σύνθεσης του νερού.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Διαστάσεις Φίλτρου: 38 cm ύψος x 31 cm πλάτος x 14 cm
Βάρος χωρίς τη συσκευασία: 6.5 κιλά
Θερμοκρασία επεξεργασμένου νερού: +4 - + 40° С
Συντήρηση: μέχρι και 12 μήνες (ανάλογα με τη μόλυνση του πηγαίου νερού)
Στάδια Φίλτρανσης: 3 Στάδια
Ροή νερού: έως 1,5 λίτρα / λεπτό
Μέγιστη πίεση λετουργίας: 7 atm
Απόδοση: έως 12.000 λίτρα (με σκληρότητα νερού 6 meq / λίτρο)

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Σχετικα Προϊοντα