Περισσοτερες Οψεις

Φίλτρο Geyser Nanotech

390.00 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Κανονική Τιμή: 650,00 €

Special Price 390,00 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Σύντομη Περιγραφή

Το φίλτρο νερού Geyser Nanotech (Νανοτεχνολογίας) είναι ένα φίλτρο μεμβράνης νέας γεννιάς, το οποίο είναι παρόμοιο σε σχεδιασμό με συστήματα αντίστροφης όσμωσης.
Το κύριο χαρακτηριστικό διαφοροποίησης του είναι η μεμβράνη. Το μέγεθος των πόρων του (0,001 μm) είναι μεταξύ των πόρων της αντίστροφης όσμωσης και των μεμβρανών υπερδιήθησης. Αυτό επιτρέπει την απόκτηση νερού υψηλής καθαρότητας, αλλά αποφεύγεται η πλήρης αφαλάτωσή του, καθώς αυτό συμβαίνει όταν το νερό διηθείται με μεμβράνες αντίστροφης όσμωσης.

BAF Catridge
Το φίλτρο Geyser-Nanotech χρησιμοποιεί το φυσίγγιο BAF, ένα νέο προϊόν από την εταιρεία Geyser, με ένα πολλαπλών συστατικών πλήρωσης με προσροφητικά υλικά και υλικά ανταλλαγής ιόντων. Αυτό θα επιτρέψει την απομάκρυνση όχι μόνο του χλωρίου και των οργανικών προσμίξεων, αλλά και της μειώσεως του περιεχομένου του σιδήρου και των βαρέων μετάλλων, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την ωφέλιμη ζωή της μεμβράνης.
Σύνθεση: Δομικά τροποποιημένο (μακράς ίνας) ανταλλαγής ιόντων Catalon. Ένα μείγμα κοκκώδους αργύρου ενεργοποιημένου άνθρακα, προσροφητικού ινώδους άνθρακα (MMB) και ίνας ανταλλαγής ιόντων Catalon με ενσωματωμένα ιόντα αργύρου και μικροσωματιδίων άνθρακα.
Η διάρκεια ζωής του BΑF Cartridge είναι έως 10.000 λίτρα.

Σχετικα Προϊοντα